Professionele achteruitrijcamera systemen voor bedrijfswagens, landbouw voertuigen en campers.

De Parkmatic V1001 is geschikt voor alle soorten bedrijfswagens ,de bol camera kan dienst doen als dode hoek camera, side view camera ,front view camera en als achteruitrij camera . De behuizing van de LCD monitor is voorzien van een gevulkaniseerde laag waardoor het kunststof beschermt wordt tegen krassen en antistatisch wordt . De  monitor is voorzien van een digitaal 7 inch LCD scherm , door deze toepassing zijn de strepen zoals bij een analoog scherm verleden tijd . De menu sturing (OSD) van het scherm is in diverse talen waaronder Nederlands, Engels ,Frans,Duits,Spaans,Portugees en Italiaans. Verder heeft het scherm 3 camera ingangen en een afzonderlijke ingang voor bijvoorbeeld een DVD speler. Het scherm kan op diverse manieren worden gemonteerd ( dashboard , plafond of inbouw) . Door de meegeleverde beugel kan het scherm onder diverse hoeken worden geplaatst.

Cameraset V1001 toegepast op een voertuig van de luchthaven.

De voeding en aansturing van de camera's worden verdeeld vanuit het scherm en worden d.m.v. het plug & play systeem met een 4 pins DIN kabel aangesloten door de schroef verbinding van deze kabels is de kans op los trillen vrijwel uitgesloten! Door deze bekabeling kan het systeem eenvoudig worden uitgebreid met extra camera's . Elke camera ingang heeft zijn eigen stuurdraad deze kunnen worden aangesloten op het achteruitrijsignaal ,knipperlicht links of rechts of handmatig worden aangestuurd.


 

Cameraset PR serie

De cameraset is zeer geschikt voor landbouwvoertuigen, campers ,vrachtwagens en bedrijfswagens Zie foto: PR22 gemonteerd op Miedema Bekerpootmachine CP42.


 

Cameraset met 3.5 of 4.3 inch monitor

De achteruitrijcamera systemen uit deze serie zijn uitermate geschikt voor personenwagens, kleine bedrijfswagens en campers . In de systemen uit de T serie heeft u een ruime keuze in camera's . Zo kunt u kiezen uit een kentekenplaat camera , kentekenplaathouder met camera , mini onderbouwcamera's en auto specifieke camera's voor VW , Audi en Peugeot . Alle systemen beschikken over afstand indicatie waardoor de bestuurder niet alleen een duidelijk beeld heeft van de situatie maar ook de afstand kan inschatten d.m.v de lijnen in het beeld.

Cameraset met spiegelmonitor en mini bolcamera

Of i.c.m. een 4.3 inch monitor